Despre noi

Partenerul Dumneavoastra de Afaceri

Grupul de companii ICAP CRIF (cunoscut anterior ca grupul de companii ICAP), avand 58 de ani de prezenta de succes in Grecia, Romania, Bulgaria si Cipru, este liderul de piata in Solutii pentru Riscul de Credit si Informatii de Afaceri din sud-estul Europei.

 

Grupul de companii ICAP CRIF, prin 6 companii, ofera solutii inovatoare pentru o gama larga de provocari de afaceri. Grupul are peste 260 de angajati, ce prin cunostintele, experienta si abilitatile lor de specialitate ofera servicii de un nivel inalt.

 

Concret, grupul de companii ICAP CRIF ofera o gama larga de servicii si produse, denumite „Solutii pentru Riscul de Credit si Informatii de Afaceri” grupate in 5 categorii: Servicii de Informatii de Afaceri si Risc de Credit, Servicii de Evaluare si Analiza, Solutii de Marketing si Vanzari, Servicii de Consultanta si Solutii Tehnologice, Institutul de Training in Risc.

 

ICAP CRIF S.A. (anterior ICAP S.A.), este singura companie din Grecia care a fost recunoscuta ca Institutie Externa de Evaluare a Creditului (ECAI) de catre Banca Greciei, precum si certificata ca Agentie de Evaluare a Creditelor (CRA), de catre Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete (ESMA).

 

* Pe 23 decembrie 2021, ICAP a fost achizitionat de CRIF, o organizatie globala de top.

Viziunea noastra este sa fim cel mai de succes grup de servicii de afaceri din sud-estul Europei.

1964-1969

Un grup de antreprenori greci si straini formeaza ICAP HELLAS Ltd. Primul Director Financiar grecesc este publicat. Departamentul de Business Information isi incepe activitatea.

2007-2008

Fondul SEEF al Global Finance devine actionar majoritar, achizitioneaza Cycle si deschide puncte de lucru in Bulgaria, România si Serbia. ICAP este recunoscut de Banca Nationala a Greciei ca Institutie Externa de Evaluare a Creditului (ECAI)

2009-2010

ICAP isi extinde operatiunile in Cipru, fondeaza Cycle Bulgaria, incepe un parteneriat strategic cu Google, Hogan & Cut-e Assessments si achizitioneaza Huthwaite in Grecia. Mai mult decat atat, ratingul ICAP este acreditat de Banca Centrala Europeana.

2011-2012

ICAP este certificat de Autoritatea Europeana a Valorilor Mobiliare si Pietelor - ESMA ca agentie de rating de credit (CRA), devine membru al retelei mondiale Dun & Bradstreet si incepe colaborarea cu NorthgateArinso si Kenexa.

2016

Parteneriatul exclusiv intre ICAP si Dun&Bradstreet se extinde in Cipru.

Cookies Settings