Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Conferinta de Management al Riscului de Creditare – Editia a VI-a, 12 Mai 2015
Printeaza    Trimite e-mail

Conferinţa de Management al Riscului de Creditare, ediţia a VI-a
Marţi 12 Mai 2015 / JW Marriott Bucharest Grand Hotel


ICAP Romania, membra a ICAP Group, cel mai mare grup din Sud-Estul Europei specializat informatii de afaceri si consultanta, organizeaza cea de a 6-a Conferinta Anuala de Management al Riscului de Credit in Bucuresti.

De sase ani consecutivi suntem incantati sa prezentam un program original si informativ in fata a peste  200 de directori de nivel C, cu participarea unor vorbitori internationali si locali.

In 2015 suntem mandri sa avem printre vorbitorii la conferinta pe Richard J. Hunter, Managing Director, Global Head of Corporate Ratings, FITCH RATINGS, Mircea Busuioceanu, Vicepresedinte, Divizia Risc, Raiffeisen BankRadu Gratian Ghetea, Presedintele Consiliului Director, Asociatia Romana a Bancilor si Presedinte CEC Bank si Vlad Cristutiu, Product Management Director, TotalSoft.

In acest an, Conferinta de Management al Riscului de Credit se concentreaza pe necesitatea sincronizarii prioritatilor functiilor cheie din companii - vanzari, marketing, financiar si resurse umane. Inovatie, cota de piata, flux de numerar, creante, termeni si conditii de plata, personal cheie, sunt concepte care trebuie aplicate sinergetic in 2015. Cresterea economica din 2015 este o chestiune de strategie de afaceri, o chestiune de abordare a clientului si o strategie de resurse umane.

Continutul conferintei va fi imbunatatit prin discutii consistente intr-un panel cu tema "Resurse micro pentru o crestere economica macro" cu participanti din randul companiilor locale, multinationale si banci.
Pe langa agenda bogata in continut, acest eveniment de prim rang ofera o oportunitate de a construi retele profesionale si de a impartasi cunostinte, experiente, idei si informatii. Aceasta creeaza un mediu dinamic pentru a discuta despre directii viitoare, cele mai bune practici si exemple de colaborari de succes.

 
AGENDA
 
VORBITORI INVITATI
 
SPONSORI
Caută
Misiunea principală a ICAP Group este de a facilita şi promova dezvoltarea afacerilor, adăugând valoare clienţilor săi
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: creditriskconference@icap.ro
 
Cererile de Acces ale Persoanelor Vizate (CAP)  |  Cookie Policy  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP GROUP. All rights reserved