Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
16/11/2012
Bancpost - ICAP
Printeaza    Trimite e-mail

Bucuresti, 16 Noiembrie 2012
Bancpost si ICAP implementeaza o campanile de Online Marketing pentru IMM-uri

Primele 100 de intreprinderi mici si persoane fizice autorizate care aleg unul dintre pachetele tranzactionale Artizan, Maestru si Expert de la Bancpost primesc un pachet de promovare online in valoare de 275 de euro. Pachetul include consultanta in crearea conceptului si implementarea unei campanii Google Adwords pentru firma client al Bancpost, propuneri de cuvinte cheie si anunturi publicitare, click-uri pe anunturile sponsorizate Google in valoare de 100 de euro (calculat la o durata medie a campaniei de 30 de zile), monitorizare pe durata a 30 de zile a evolutiei campaniei si ajustarea dupa caz pentru atingerea obiectivelor, raport lunar al rezultatelor in materie de numar de click-uri, numar de afisari si Click-Through-Rate. Bancpost pune la dispozitia clientilor sai solutia de promovare online prin intermediul ICAP Romaniacare ofera aceste coupoane clientilor Bancpost.

Cu ocazia lansarii acestei actiuni de promovare, Ana Cernat, Director Executiv Bancpost, a declarat: “Am lansat in 2011 un set de trei pachete tranzactionale, Artizan, Maestru si Expert pentru a veni in sprijinul companiilor mici si a persoanelor fizice autorizate cu solutii flexibile pentru administrarea fluxurilor de numerar. Pe langa beneficiile specifice unor astfel de pachete (control al costurilor si accesibilitate), astazi punem la dispozitia primelor 100 de firme care achizitioneaza unul dintre aceste pachete pana pe data de 30 noiembrie 2012 si o solutie de marketing Google AdWords potrivita tipului lor de afacere. Pentru Bancpost relationarea cu clientii este extrem de importanta si de aceea credem ca produsele si serviciile noastre, completate cu servicii de tipul Google AdWords, contribuie semnificativ la implementarea acestei strategii.”.

Alexandra Predeanu, Director General Adjunct al ICAP Romania (furnizorul solutiei de promovare Google AdWords) este de parere ca “implicarea bancilor in dezvoltarea afacerii clientilor nu numai prin intermediul produselor si serviciilor specifice denota in primul rand angajament pentru afacerea clientilor. Marketingul este extrem de important, mai ales in aceasta perioada dificila, cand resursele pe care o companie le poate aloca acestei activitati sunt la un nivel extrem de scazut. Solutia furnizata de Bancpost si ICAP Romania prin intermediul campaniilor Google AdWords face ca numarul comapniilor mici si persoanelor fizice autorizate care incep sa cunoasca metodele de implementare a marketingului cu rezultate la costuri mici sa creasca si sa atinga o masa critica, spre beneficiul lor si al economiei in general. Si acesta este doar inceputul, ICAP Romania va continua sa sprijine companiile participante in aceasta actiune, cu acordul lor, prin dezvoltarea strategiei de online marketing.”.

***

Bancpost are o prezenta de peste 20 de ani pe piata din Romania. Banca acopera prin gama de produse si servicii din portofoliu nevoi de finantare pentru toate categoriile de clienti, companii mari, IMM-uri, companii mici si persoane fizice. Bancpost acorda finantare atat prin produsele sale cat si prin intermediul liniilor puse la dispozitie in parteneriat cu BERD si IFC. In Romania, Bancpost este partener exclusiv in Romania al AMERICAN EXPRESS.

ICAP Romania este parte din ICAP Group, organizatie acreditata de catre Banca Central Europeana in calitate de Sursa de Instrumete de Evaluare Risc in cadrul Eurosystem Credit Assessment Framework (Iulie 2009) si certificata drept Institutie Externa de Evaluare a Riscului (External Credit Assessment Institution). ICAP Romania implementeaza campanii Google AdWords pe piaţa românească începând din luna ianuarie 2011 şi este prima companie care a obţinut statutul de Google AdWords SME Premier Partner în ianuarie 2012.

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica cookie  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved