Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
24/2/2012
Google AdWords Premier SME Partner
Printeaza    Trimite e-mail

ICAP devine primul
Google AdWords Premier SME Partner în România

Bucureşti, 24 februarie 2012

ICAP România are plăcerea să anunţe că este primul Google AdWords Premier SME Partner al programului de publicitate Google AdWords pe piaţa românească. Acest lucru înseamnă că ICAP România este autorizată de către Google să vândă Google AdWords în România.

Programul Google AdWords Premier SME Partner conectează partenerii Google de încredere şi cu experienţă în AdWords, cu întreprinderile mici şi mijlocii care doresc ajutor de specialitate în crearea, gestionarea si optimizarea campanii lor de publicitate online.

În calitate de Google AdWords Premier SME Partner, ICAP Romania îndeplineşte cele mai înalte standarde şi criterii de servicii de calitate pentru clienţii Google, incluzând cursuri complete pentru produsele si gestionarea campaniilor Google. Acest lucru garantează faptul că ICAP Romania poate oferi întreprinderilor româneşti cele mai eficiente soluţii de publicitate AdWords.

ICAP Group şi-a dovedit deja capabilitatea de a implementa campanii AdWords de înaltă calitate în România, Grecia, Bulgaria, Serbia şi Cipru. În România, ICAP a obtinut un scor de calitate foarte ridicat pentru 99% de campaniile implementate în 2011, rezultând într-un număr mare de clicuri / vizite ale site-urilor la un cost foarte scăzut (date preluate din cartela Scorului de calitate a Google din  decembrie 2011).

“Suntem încântaţi să lansăm programul de certificare Google AdWords Premier SME Partner cu companii atent selectate şi cu înaltă calificare, aşa cum este ICAP” a declarat Dan Bulucea, director general al Google Romania. “Întreprinderile mici şi mijlocii din România nu vor beneficia doar de competenţele demonstrate ale ICAP, ci şi de anii lor de experienţă pe piaţa locală.”

Karim Kheirat, Country Manager al Romania, a declarat: “Suntem foarte încântaţi că ICAP Romania este primul AdWords Premier SME Partner de pe piaţa românească, un rezultat direct al calităţii excelente a campaniilor noastre, al experienţei acumulate, al instruirii şi sprijinului direct oferite de Google. ICAP Romania încurajează companiile să utilizeze publicitatea online ca o modalitate rentabilă de a găsi noi clienţi, fie că aceştia se află în apropiere, fie oriunde în lume”.
Pentru mai multe informaţii despre programul Google AdWords Premier SME Partner vizitaţi: http://www.google.com/ads/premiersmbpartner/ 

Google şi AdWords sunt mărci înregistrate ale Google Inc


În România, ICAP Group opereaza prin intermediul filialelor sale deţinute integral, ICAP Romania şi Cycle European, ambele situate la Global City Center în Bucuresti, care au generat venituri   de 4.5milioane de euro  în 2011 şi care au  în prezent mai mult de 400 de angajaţi.
ICAP Romania deţine o bază de date de peste 1 milion de companii şi oferă marea majoritate a serviciilor grupului ICAP, grupate în patru linii de afaceri: Credit Risk Services, Soluţii de Marketing, Consultanţă în Management şi People Solutions.

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved