Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
21/2/2012
ICAP Romania Breakfasts - Solutii privind gestionarea riscului de creditare
Printeaza    Trimite e-mail


Invitatie la mic dejun
Joi, 23 februarie 2012
8.30 – 10.30 am

 

ICAP Romania Breakfasts
- Solutii privind gestionarea riscului de creditare
specific industriei Transporturi & Logistica -

ICAP Group, cel mai mare grup furnizor de Informatii de Afaceri si Consultanta din Sud-Estul Europei si partener exclusiv Dun&Bradstreet (D&B), leader-ul mondial in furnizarea Serviciilor de Credit Risk si Informatii de Afaceri, va invita la ICAP Breakfast: “Solutii privind gestionarea riscului de creditare specific Industriei Transporturi & Logistica”,  Joi, 23 februarie 2012, la GRAND HOTEL CONTINENTAL Bucuresti, sala Grigorescu.

Subiectele tratate:

Gestionarea Riscului de Creditare specific industriei Transporturi & Logistica: probleme si solutii ICAP: Rapoarte de Credit, Monitorizare, Servicii D&B: OTS- Sigilu de Conformitate, GRS-acces baza de date globala D&B.

Studii Sectoriale pentru Industria Transporturi & Logistica: analizeaza principalii indicatori financiari ai fiecarui grup de companii (Mari, Medii, Mici, Micro) si caracterizeaza starea generala a sectorului. Comparatia cu rezultatele anilor anteriori ofera detalii in plus privind modificarea ariilor de risc pentru fiecare grup de companii.
  Participanti: Evenimentul se adreseaza celor interesati sa se implice in crearea unui mediu de afaceri sanatos in sectorul transporturilor din Romania. Adresam invitatia noastra atat managerilor din companiile de transport şi logistica, liderilor asociaţiilor de transportatori, cat si persoanelor direct implicate in procesul de management al riscului comercial.

Participarea este gratuita, va rugam sa confirmati prezenta dvs prin telefon sau e-mail, pana la 21.02.2012 la:
Teodora Vasilescu - Head of On Line Acquisitions
tel: 40 21 206 26 77 / mob:  +40 769 090 483
e-mail: tvasilescu@icap.ro         


ICAP Romania este parte din ICAP Group, organizatie acreditata de catre Banca Central Europeana in calitate de Sursa de Instrumete de Evaluare Risc in cadrul Eurosystem Credit Assessment Framework (Iulie 2009) si certificata drept Institutie Externa de Evaluare a Riscului (External Credit Assessment Institution).

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved