Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
3/5/2011
D&B partener exclusiv al ICAP
Printeaza    Trimite e-mail

ICAP Group devine partenerul exclusiv al Dun & Bradstreet în România, Grecia şi Bulgaria

Bucureşti, 3 Mai 2011

ICAP Group a încheiat un acord strategic extrem de semnificativ cu liderul mondial în furnizarea de servicii de Credit Risk şi informaţii de afaceri, Dun & Bradstreet (D&B). Începând din 10 septembrie, în cadrul unui acord pe termen lung, ICAP va deveni furnizorul exclusiv de servicii D&B în România, Grecia şi Bulgaria, furnizând printre altele, informaţii cu privire la companii din 220 de ţări.
 
De asemenea, D&B va distribui clienţilor săi la nivel mondial informaţii de calitate privind companiile din România, Grecia şi Bulgaria, furnizate în exclusivitate de ICAP, profitând astfel de cea mai mare şi de încredere bază de date de afaceri din Balcani. Un fapt notabil este că rapoartele de credit oferite de D&B  vor include de asemenea ratingul ICAP, care este recunoscut de către Banca Centrală Europeană.
 
D&B, cu cifră de afaceri 1,7 miliarde de dolari în 2010, este la nivel global cea mai semnificativă sursă de informaţii comerciale şi perspectivă asupra întreprinderilor. Baza de date comerciale deţinută de D&B la nivel mondial conţine peste 195 de milioane de registre de afaceri din 220 de ţări, iar compania are 4700 de angajaţi.
 
Prin acest acord ICAP se va alătura celei mai mari reţele de furnizori de informaţii de afaceri, D&B Worldwide Network şi are dreptul de a folosi exclusiv brandul D&B  în cele trei ţări. Mai mult, ICAP se angajează să investească masiv pentru îmbunătăţirea continuă  a serviciilor sale, fapt de care va beneficia, de asemenea, întreaga bază de clienţi. 
 
Corinne Saunders, Senior Vice President al D&B International Partnerships & Latin America, a declarat: "Suntem mândri să includem ICAP în D&B Network Worldwide, o alianţă fără precedent a furnizorilor de cele mai bune informaţii comerciale care oferă clienţilor noştri cel mai bun acces la nivel mondial şi  expertiză locală, astfel încât aceştia să poată lua decizii  tranzacţionale de încredere. Ca urmare a acestui parteneriat, clienţii vor beneficia, la nivel local şi global, de acces la informaţii de calitate superioară, referitoare la companiile din România, Grecia şi Bulgaria, consolidând astfel propunerea noastră de valoare pentru clienţi şi consolidarea puterii brandului D&B".
 
Nikitas Konstantellos, CEO al ICAP Group, a adăugat: "Suntem foarte mulţumiţi că ICAP, lider în serviciile de Credit Risk în Grecia şi în Balcani, devine partenerul exclusiv al Dun & Bradstreet, lider mondial în informaţiile comerciale. Acest acord reprezintă recunoaşterea finală a strategiei de succes aplicate de către Grup în ultimii 4 ani, de când a fost achiziţionat de un fond al Global Finance. Mai concret, investiţiile pe care le-am făcut în ceea ce priveşte expansiunea noastră geografică, îmbunătăţirile în infrastructură, noul nostru Data Center şi îmbunătăţirile aduse  serviciilor noastre au fost evaluate pozitiv de către D&B şi sunt răsplătite în mod eficient cu acest acord pe termen lung. În acelaşi timp, ICAP se angajează să continue să investească şi să  se extindă, strategie care a dus la transformarea ei în cel mai mare grup de servicii pentru afaceri".
 

ICAP Group - cu venituri de 60 milioane euro în 2010 şi 1.200 de angajaţi - este unul dintre cele mai de succes grupuri de Business Services din Sud-Estul Europei, cu o prezenţă puternică în România, Grecia, Bulgaria, Serbia şi Cipru. În România, ICAP Group operează prin intermediul filialelor sale ICAP Romania şi Cycle European, care au generat venituri de 3,5 milioane euro în 2010 şi au peste 400 de angajaţi. Situată la Global City Center din Bucureşti, ICAP România deţine o bază de date de peste 1 milion de companii şi oferă majoritatea serviciilor ICAP, care sunt grupate în 4 linii de afaceri: Credit Risk Services, Soluţii de Marketing, Consultanţă în Management şi People Solutions.

D&B (Dun & Branstreet) este liderul mondial în informaţiile comerciale şi perspectiva asupra întreprinderilor, ajutând companiile să ia decizii strategice de mai mult de 170 de ani. Baza de date mondială a D&B conţine mai mult de 195 de milioane de companii. Baza de date este îmbunătăţită de DUNSRight® Quality Process, o unealtă a D&B care oferă clienţilor o înaltă calitate a informaţiilor de afaceri. Această calitate a informaţiei este fundaţia soluţiilor noastre globale, pe care se bazează clienţii noştri pentru a lua decizii critice de afaceri.

D&B oferă o gamă de soluţii care răspund la o serie diversă de nevoi ale clienţilor la nivel global. Clienţii utilizează D&B Risk Management Solutions™ pentru a atenua riscul de credit şi de furnizare, a creşte fluxul de numerar şi a conduce la creşterea profitabilităţii; D&B  Sales & Marketing Solutions™ pentru a creşte veniturile de la clienţi noi şi existenţi şi D&B Internet Solutions™ pentru a converti mai rapid potenţialii parteneri în clienţi, permiţând profesioniştilor din domeniul afacerilor să cerceteze companiile, directorii şi industriile pe web. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.dnb.com.

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica cookie  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved