Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
Managementul Creanţelor
Prezentare generală
Despre noi
Produse şi Servicii
Parteneri
Sistemul de Management al Calităţii
Asociatii de Management al Creanţelor
Prelucrarea Datelor
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE S.C. CYCLE EUROPEAN S.R.L.
Posturi vacante
Certificat ISO
Consultanţă în Management
Produse şi Servicii
Printeaza    Trimite e-mail

Cycle European se angajează să îi informeze pe clienţii dvs. (persoane fizice şi societăţi) despre datoriile restante sau la incerte faţă de compania dumneavoastră şi să negocieze întârzierea şi modul de plată a acestor datorii, în conformitate cu instrucţiunile dumneavoastră. Aceste servicii pot fi furnizate pentru orice fel de caz, şi în orice moment în conformitate cu normele derivate din politicile dumneavoastră comerciale şi de creditare.  Astfel putem gestiona eficient creanţele dvs. pentru ca dumneavoastră să obţineţi maximul din mecanismul de colectare şi să creşteţi vânzările, fără a încălca politicile comerciale. 
   
Ne respectăm clienţii şi protejăm imaginea lor publică, întrucat întotdeauna ne desfăşurăm activitatea în cadru legal stabilit. Noi gestionăm creanţele dumneavoastră, dar nu întreprindem nici o acţiune în ceea ce priveşte activele debitorului dumneavoastră. Rolul nostru exclusiv este acela a îi informa pe clienţii dumneavoastră prin intermediul telefonului sau al scrisorilor şi de a le propune o înţelegere  de plată, urmând indicaţiile pe care, dumneavoastră, partenerul nostru, ni le-aţi furnizat. În acest fel, noi îi încurajăm pe clienţii dvs. să îşi respecte obligaţiile. 
   
Avantajele oferite clienţilor de Cycle European: 

  • Reducerea timpului de colectare a datoriilor şi implicit limitarea creditării şi plătii dobânzilor. Reducerea pierderilor companiei şi  şi a cheltuielilor juridice în relaţia cu rău-platnicii
  • Îmbunătăţirea managementului  clienţilor în materie de colectare, cu scopul de a evita conflictele şi rezultatele nesigur
  • Îmbunătăţirea competitivităţii companiei  dumneavoastră datorită reducerii costurilor de creditare şi a pierderilor provenite de la rău- platnici
  • Crearea unor reguli de Manangement al colectării Creanţelor Managementul Creanţelor, bazate pe politica dumneavoastră comercială, cu posibilitatea măsurării  abaterilor de la regulă.

Procedura Cycle European de colectare a creanţelor a fost adaptată cu succes la un număr mare de clienţi şi presupune viteză şi eficienţă.  Dispunem de experienţa necesară în gestionarea întârzierilor de plată mici şi mari  ale clienţilor, în cazul contractelor active sau finalizate. Procedura constă în trei etape: colectarea timpurie, colectarea târzie şi  colectarea  pre juridică.

1. Colectare timpurie - prima şi cea mai importantă etapă de colectare a datoriilor. 

 Experienţa noastră a demonstrat că eficacitatea de colectare a creanţelor în litigiu cu vechime de până la 30 de zile, este mai mult de 85%, în timp ce pe măsură ce creşte vârstă datoriei, procentul scade la 20% (pentru datorii vechi de doi ani). Prin urmare, este foarte important pentru afacerea dumneavoastră să reacţionaţi mai devreme şi să iniţiaţi procedura de colectarea în primele 90 de zile de întârziere. Procedura de colectare foarte timpurie presupune în principal contactarea telefonică continuă a debitorilor. În comunicarea directă cu debitorii, identificăm soluţia optimă în interesul comun al clienţilor noştri şi a debitorilor. În plus faţă de contactarea telefonică, procedura de colectare timpurie include validarea datelor, căutări suplimentare,  notificare scrisă de plată a obligaţiilor nerespectate, mesaje SMS.  

2. Colectarea târzie - recuperarea creanţelor de la clienţii ale căror contractele au expirat.

A doua etapă de colectare a datoriilor necesită adaptarea la fiecare debitor, în funcţie de faza de colectare a datoriilor. Procedura include verificarea datelor, intensificarea contactării telefonice, mesaje SMS,  notificare scrisă, prima, pe un ton blând, a două  fiind  un avertisment pe un ton sever, precum şi căutări suplimentare. În fiecare etapă, debitorii sunt informaţi despre obligaţiile ce le revin şi consecinţelor nerespectării acestora. De asemenea, dacă unii debitori se află în imposibilitatea de a plăti întreaga datorie, le oferim soluţii, altele decât cele judiciare, cum ar fi reeşalonarea datoriilor sau reconcilierea unei părţi a dobânzilor. Avantajul folosirii unei terţe părţi pentru a contacta debitorul creează asupra acestuia un efect psihologic pozitiv. Debitorul devine conştient de faptul că clientul nostru a început să ia măsuri pentru a recupera  datoria şi că următorul pas este de procesul. Deşi rata de răspuns în această etapă este mai mică decât în cazul colectării timpurii, perseverenţă şi o presiunea mai mare la care este supus debitorul, duce la acceptarea obligaţiilor din partea acestuia.

 3. Colectarea paralegală / pre legală - proiecte individuale pentru debitorii selectaţi pentru instalarea procedurii de chemare în instanţă.

 Procedura paralegală presupune trimiterea unui ULTIM AVERTISMENT înaintea reclamării în instanţă de judecată şi este semnat de un avocat. Acest serviciu este ultima încercare de colectare a creanţelor pe cale amiabilă şi este semnificativ pentru confirmarea informaţiilor ce pot fi utilizate în procesul de judecată.

4. Urmărirea debitorilor
 
  Debitorii încearcă adesea să scape de responsabilităţile lor şi de îndatorarea faţă de dumneavoastră. Pentru un ochi neinstruit poate părea adesea că debitorii au dispărut de pe faţă pământului. Cu toate acestea, dacă ştii unde să cauţi, noile ascunzători pot fi adesea găsite şi  mai multe investigaţii, de obicei, conduc la identificare completă a noii adrese a debitorului.
Nu prescrieţi o datorie doar pentru că debitorul încearcă să se ascundă în spatele unei noi adrese. Angajaţi-ne pe noi ca specialişti în găsirea debitorilor.
   
 Cycle European preia sarcina de a da de urma datornicilor, utilizând un departament creat special pentru aceasta. 
   
 Agenţii noştri sunt calificaţi in acest scop, dispun de o varietate de metode şi instrumente speciale şi au acces la mari baze de date  pentru a vizualiza, urmări şi căuta adresa actuală a debitorilor de cercetare şi pentru a obţine informaţii noi. 
  
 Câteva dintre bazele de date în care căutăm sunt: 

• Fişiere interne
• Servicii de telefonie
• Internet şi mass-media
• Notificări verbale 
• Liste de vot  

 Vă vom aduce la cunoştinţă toate informaţiile obţinute ca urmare a angajamentului nostru faţă de dumneavoastră, inclusiv numerele de telefon şi adresa. 
   

Caută

Cycle European răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră de a vă proteja fluxul de lichidităţi.

Este timpul să aveţi încredere în cei mai buni din domeniul  recuperării creanţelor îndoielnice!

Cycle European S.R.L

Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 201 60 90; Fax +40 21 201 60 99
E-mail: info@cycle.ro

 
Cererile de Acces ale Persoanelor Vizate (CAP)  |  Cookie Policy  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP GROUP. All rights reserved