Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
Managementul Creanţelor
Prezentare generală
Despre noi
Produse şi Servicii
Parteneri
Sistemul de Management al Calităţii
Asociatii de Management al Creanţelor
Prelucrarea Datelor
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE S.C. CYCLE EUROPEAN S.R.L.
Posturi vacante
Certificat ISO
Consultanţă în Management
Prezentare generală
Printeaza    Trimite e-mail

Serviciile oferite de Cycle European, filială a Cycle Credit, membru al ICAP Grup, răspunde nevoilor dumneavoastră  de management al Creanţelor permiţându-vă să colectaţi rapid şi eficient orice datorii restante, garantând   şi îmbunătăţind astfel fluxul de lichidităţi al companiei dumneavoastre. 
  
 Cycle Credit, în ţara sa de origine, Grecia, se bucură de un statut de pionierat în domeniul activităţii de colectare a datoriilor.  Compania a fost fondată în 1996, iar în ultimul deceniu, şi-a consolidat statutul său de lider pe piaţa elenă aflată în expansiune. Cycle Credit oferă servicii de Consultanţă şi servicii de Management al Creanţelor în Grecia, România, Bulgaria şi Serbia şi are peste 500 de angajaţi specializaţi, înalt calificaţi. 
    
 Având la bază experienţa bogată a Cycle Credit SA (Grecia) şi acţionarii săi cu activitate în domeniul Managementului Creanţelor, subsidiara Cycle European a demarat activitatea în România în februarie 2005.  În perioada 2005 - 2009 activitate principală a companiei a fost Colectarea B2C, având clienţi aproape toţi marii jucători din sectorul Bancar şi Telecomunicaţii din România. In 2010, a fost creat un nou departament care se ocupă de colectarea B2B pentru clienţii bănci sau companii. 
  
 Din punct al resurselor umane şi a logisticii, Cycle European SRL numără peste 260 de angajaţi, şi peste 300 de staţii de lucru.
   
 Cycle European oferă o externalizarea integrată eficientă a serviciilor de colectare constând în gestionarea tuturor creanţelor, provenind fie de la persoane fizice (B2C) sau de la companii (B2B) ce implică întreaga procedură (din momentul emiterii facturii, expediţia notificării de plată, până la colectarea datoriei).
  
 Cycle European acţionează cu profesionalism, utilizând forţă de muncă înalt calificată şi tehnologie avansată, în cadrul legal desemnat. Metodologia elaborată de-a lungul anilor de experienţă ne permite să clasificăm factorii şi condiţiile cu privire la debitori şi la datorii, astfel încât, în funcţie de indicatori, să ne ocupăm de fiecare caz, obţinând cele mai bune rezultate posibile.

Confidenţialitatea este definitorie pentru serviciile noastre. Păstrare în siguranţă a datelor personale ale clienţilor noştri şi a informaţiilor are, pentru noi, o importanţă fundamentală. Confidenţialitatea şi profesionalismul fiind, de asemenea, vitale în ce priveşte alegerea colaboratorilor noştri.
 
 Conştienţi de cât de sensibilă este această activitate, Cycle European respectă cu stricteţe un Sistem de Management al Calităţii şi cerinţele explicite privind protecţia datelor cu caracter personal.  În plus, Cycle este membru al Asociaţiilor de Management al Creanţelor recunoscute în întreagă lume, asigurând astfel, implicarea sa în definirea şi actualizarea directă a politicilor sale, în concordanţă cu  practicile internaţionale.

Viziunea noastră este „ să fim trendsetter-i şi lideri în domeniul noastru rămânând  oneşti şi competitivi”
   
Valorile noastre:

  • Orietare către client- calitate înaltă a  comunicării şi flexibilitate în dialogul cu clientul. Cycle European suportă toate costurile procesului de colectare. Comisionul nostru se aplică doar la succesele înregistrate. 
  • Siguranţă- asigurăm maximă securitate şi confidenţialitate pentru informaţiile clienţilor noştri prin intermediul unui sistem informatic complex completat de o politică de personal strictă.
  • Confidenţialitate- Cycle European este Operator de date cu caracter personal, înregistrat cu numărul 2381, conform  Legii 677/2001
  • Profesionalism- respect pentru debitor manifestat printr-un mod corect de abordare. Înalta calitate a Serviciilor de Colectare a Creanţelor oferite de Cycle European a fost certificată în 2009, cu certificatul de garanţie a calităţii ISO 9001:2008, de către TUV Austria.
  • Eficienţă-  prin acces la cele mai moderne  metode de colectare şi alocarea de echipe dedicate, cu expertiză, specializate în servicii de colectare a datoriilor. Avem  o echipă de analişti cu normă întreagă şi programatori şi am creat un departament IT care poate personaliza serviciile noastre pentru a satisface orice nevoie a clienţilor noştri.
  • Credibilitate- Cycle European este una dintre agenţiile de top din România şi este Membru al Consiliului Asociatiti de Management al Creanţelor Comerciale.

 

Caută

Cycle European răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră de a vă proteja fluxul de lichidităţi.

Este timpul să aveţi încredere în cei mai buni din domeniul  recuperării creanţelor îndoielnice!

Cycle European S.R.L

Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 201 60 90; Fax +40 21 201 60 99
E-mail: info@cycle.ro

 
Cererile de Acces ale Persoanelor Vizate (CAP)  |  Cookie Policy  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP GROUP. All rights reserved