Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Linii de Afaceri
Printeaza    Trimite e-mail

INFORMAŢII DE AFACERI
Prin serviciile de informaţii de afaceri, ICAP oferă date comerciale şi financiare, precum şi evaluarea riscului de creditare şi istoricul plăţilor pentru companii din Grecia şi străinătate. Serviciile noastre reprezintă un set complet de soluţii care ajută companiile să detecteze potenţialul risc de creditare şi să gestioneze mai bine riscul implicat în achiziţii şi în relaţia cu clienţii. ICAP Group este recunoscut oficial de Bank of Greece ca Instituţie Externă de Evaluare a Creditului - External Credit Assessment Institution (ECAI). ICAP gestionează cea mai mare bază de date cu companii din Balcani – ICAP DATABANK. Serviciile noastre de informaţii de afaceri sunt susţinute de parteneriatele dezvoltate timp de patruzeci de ani de ICAP, cu reţele de date internaţionale şi pan-europene precum CREDITALLIANCE, pentru a putea oferi clienţilor noştri informaţii despre companiile din alte ţări, în care ICAP nu este prezent.

CONSULTANŢĂ ÎN MANAGEMENT
Consultanţii ICAP Romania folosesc sursele de informaţii disponibile, cunoştinţele şi experienţa privind tendinţele dominante pe pieţele internaţionale, şi aplică metodologii şi instrumente verificate, pentru a oferi servicii de consultanţă cu înaltă valoare adăugată, în următoarele domenii: Proiectare organizaţională şi operaţională, Marketing şi IT, Consultanţă în resurse umane şi Executive Search & Selection.

PUBLICAŢII DE AFACERI
De aproape 50 de ani, ICAP editează Publicaţiile de afaceri care constituie un instrument zilnic în activitatea de căutare a potenţialilor clienţi şi furnizori pentru o companie. Mai mult, publicaţiile ICAP reprezintă un canal dedicat şi eficient pentru promovarea produselor şi serviciilor firmelor. Publicaţiile sunt disponibile via www.findbiz.gr.

ICAP CONTACT CENTER
Call Center-ul ICAP oferă servicii integrate de marketing direct, incluzând atât preluarea comenzilor şi a apelurilor de la clienţi (apeluri inbound), cât şi iniţierea apelurilor de promovare a produselor / serviciilor şi de stabilire a întâlnirilor (apeluri outbound). Cele 160 de staţii de lucru ne permit să procesăm peste 100.000 de apeluri pe zi. 

EXTERNALIZARE RESURSE UMANE
ICAP oferă servicii integrate în resurse umane. Suntem specializaţi în selecţia, instruirea şi organizarea capitalului uman pentru activitatea pe o perioadă predeterminată. Oferim soluţii diversificate, capabile să satisfacă nevoile clienţilor, începând cu asigurarea personalului pentru o anumită poziţie, în cazul absenţei temporare a personalului permanent, până la preluarea integrală a operaţiunilor de sine stătătoare. Mai mult de 700 dintre angajaţii noştri lucrează la sediul clienţilor, pentru a aduce avantaje competitive companiilor acestora.

COLECTARE DEBITE
CYCLE CREDIT S.A., subsidiară a ICAP Group, oferă servicii de colectare a debitelor restante, cu specializare în domeniul creditelor de consum şi cardurilor de credit. CYCLE CREDIT are 250 de angajaţi în Grecia şi 120 în Serbia şi România, atingând o cifră de afaceri de 9 milioane €. Compania îşi foloseşte experienţa îndelungată în metodologia şi acţiunile specifice colectării debitelor pentru a cataloga factorii şi condiţiile fiecărui caz, şi pentru a identifica cele mai eficiente căi de rezolvare pentru obţinerea rezultatelor optime.

CERCETARE DE PIAŢĂ
ICAP Group colaborează cu TNS ICAP, care a fost înfiinţată în anul 2002 ca joint-venture între ICAP şi Taylor Nelson Sofres. TNS ICAP foloseşte cunoştinţele şi metodologia de cercetare ale TNS, pentru a aduce valoare clienţilor săi. În prezent, TNS ICAP se află între primele trei companii de cercetare de piaţă din Grecia, iar TNS este al doilea grup, ca mărime, din lume, în domeniul cercetării de piaţă, şi cel mai mare din Europa.

Caută
ICAP Group oferă un portofoliu diversificat de servicii, care sunt organizate în şase linii principale de afaceri
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved