Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Linii de Afaceri
Printeaza    Trimite e-mail

INFORMAŢII DE AFACERI
Ca principal furnizor de informații despre afaceri pentru decizii de creditare, marketing și purchasing în zona balcanilor, ICAP vă poate ajuta să efectuați o gamă largă de analize de afaceri pentru a face față fiecărei noi provocări de afaceri. ICAP a dezvoltat soluții moderne și exhaustive pentru Credit Risk, Rating, Compliance și Marketing & Vânzări, prin utilizarea experienței îndelungate, a analiștilor noștrii dedicați, a noilor tehnologii și, desigur, prin utilizarea datelor din cea mai mare bază de date de afaceri din sud-estul Europei, cea a ICAP. În plus, prin serviciile și baza de date Dun & Bradstreet, ICAP oferă acces la informații despre 300 de milioane de companii din peste 190 de țări. Grupul ICAP a fost recunoscut de Banca Greciei ca instituție externă de evaluare a creditului (ECAI).


CONSULTANŢĂ ÎN MANAGEMENT
Consultanții de management calificați ai ICAP folosesc sursele de informație disponibile companiei, cunoștințele și experiența privind tendințele predominante pe piețele internaționale și utilizează metodologii și instrumente deja testate pentru a oferi servicii de consultanță cu valoare adăugată mare. Aceste servicii acoperă o gamă largă de activități, cum ar fi Designul organizațional și operațional, Marketing și IT, precum și consultanță în domeniul resurselor umane și al căutării și selecției pentru poziții de top management.


DIRECTOARE DE AFACERI

De De mai mult de 50 de ani, ICAP publică propriile sale directoare de afaceri, care constituie un instrument zilnic pentru companii în căutarea potențialilor clienți și furnizori. În plus, directoarele de afaceri ale ICAP sunt un mediu propice de promovare, orientat în funcție de costuri, pentru produsele și serviciile acestora.


ICAP CONTACT CENTER

ICAP Contact Center oferă servicii integrate de marketing direct, incluzând tratarea apelurilor primite pentru Customer Care și preluarea comenzilor, precum și apeluri de ieșire pentru promovarea produselor și serviciilor și stabilirea de întâlniri. Cele 650 de stații de lucru ale noastre ne dau posibilitatea de a gestiona zilnic peste 300.000 de apeluri.

ICAP EMPLOYMENT SOLUTIONS
ICAP Employment Solutions se distinge prin consecvența sa în oferirea de servicii cu valoare adăugată către clienți. Cu mai mult de 2.500 de angajați care lucrează la sediul clienților noștri, oferim servicii integrate de personal temporar și soluții de outsourcing care acoperă nevoi pe termen scurt sau lung cu forță de muncă specializată. De asemenea, ne angajăm să calculam și să efectuăm eficient procesele de salarizare ale organizației dvs., prin respectarea legislației muncii. În plus, ne angajăm să desfășurăm proceduri secundare ale organizației dvs. care nu sunt identificate în activitatea principală.


COLECTARE DEBITE

Cycle Credit S.A., o filială a ICAP Group, oferă servicii de gestionare a creanțelor în legătură cu datorii întârziate, cu specializare pe cele care derivă din creditele de consum și cardurile de credit. Cycle Credit operează în Grecia, Bulgaria, România și Serbia, generând o cifră de afaceri de 9 milioane de euro. Compania folosește experiența acumulată în colectarea datoriilor, metodologii și acțiuni pentru a clasifica factorii și condițiile existente în fiecare caz în parte și pentru a identifica modul cel mai eficient de abordare pentru obținerea celui mai bun rezultat posibil.

Caută
ICAP Group oferă un portofoliu diversificat de servicii, care sunt organizate în şase linii principale de afaceri
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved