Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Identitate
Printeaza    Trimite e-mail

ICAP Group este unul dintre cele mai importante grupuri regionale de servicii pentru afaceri din Sud-Estul Europei.

Misiunea de bază a companiei este de a facilita şi promova dezvoltarea afacerilor, adăugând valoare clienţilor noştri.

Viziunea ICAP este oferirea unui portofoliu diversificat de servicii de înaltă calitate adresat companiilor, pentru a deveni furnizorul preferat al acestora. De aici s-a născut sloganul nostru „ ICAP – Partenerul tău de afaceri”.

ICAP furnizează servicii de-a lungul întregului lanţ valoric dintr-o companie: începând cu planul de afaceri creat la înfiinţarea companiei, continuând cu organizarea internă şi nevoia de personal,  fluxul continuu de informaţii de afaceri, precum şi oferirea de soluţii de externalizare a activităţii.

În prezent, ICAP Group are în total peste 1.300 de angajaţi, care au cunoştinţele, experienţa de specialitate, talentul şi entuziasmul necesare pentru oferirea serviciilor de înaltă calitate clienţilor noştri. Pe lângă cei 1.300 de angajaţi, prin serviciile de externalizare a resurselor umane, ICAP mai are alţi 2200 de angajaţi, care lucrează la sediul clienţilor noştri.

Creşterea şi dezvoltarea profesională a angajaţilor este una dintre cele cinci valori organizaţionale ale ICAP. Prin programe de instruire continuă, dezvoltare şi recompensă, ICAP Group asigură atât îmbunătăţirea serviciilor în beneficiul clienţilor noştri, cât şi satisfacţia angajaţilor. Scopul nostru strategic este să fim consideraţi Angajatorul preferat. Constatăm cu plăcere că angajaţii noştri rămân să lucreze la ICAP pentru mai mulţi ani decât se întâmplă la alte companii din Grecia, şi că îşi folosesc cunoştinţele acumulate şi experienţa pentru a evolua şi a se dezvolta alături de companie.

Caută
Misiunea principală a ICAP Group este de a facilita şi promova dezvoltarea afacerilor, adăugând valoare clienţilor săi
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved