Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Cine suntem?
Dezvoltarea activităţii
Abordarea noastră
Programe de training
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Abordarea noastră
Printeaza    Trimite e-mail

Competenţele de bază şi abordarea testată ale ICAP Executive Search:

Orientarea spre client
Găsirea şi atragerea indivizilor într-adevăr valoroşi, pentru a ne servi mai bine clienţii, construind relaţii pe termen lung, ne permite să lucrăm îndeaproape cu clienţii noştri, care ne încredinţează sarcina dificilă şi foarte importantă de a le selecta personal.

Cercetare şi managementul cunoştinţelor
Clienţii noştri beneficiază şi de capacităţile noastre interne de cercetare, deoarece ICAP nu externalizează acest element vital pentru succesul unui proiect de People Solutions. Acest lucru ne ajută să identificăm rapid cel mai bun talent de pe piaţa muncii, pentru un set specific de competenţe profesionale sau comunicaţionale.

Identificarea nevoilor clientului
Prima condiţie necesară pentru reuşita unui proiect de People Solutions este întâlnirea informativă de la început. Ne concentrăm pe clarificarea bazei de cunoştinţe cerute, a atributelor personale şi a competenţelor de bază, ceea ce ne ajută să întelegem de ce are nevoie clientul. În acest stadiu, consultanţii noştri fac recomandări pertinente cu privire la profilul corect al candidatului, nivelul actual al remuneraţiei pe piaţa relevantă etc. Un element vital în această etapă este ca reprezentanţii ICAP care participă la întâlnirea cu clientul să fie cei care să ducă proiectul la bun sfârşit.

Descoperirea talentului
Căutarea noastră se bazează pe trei elemente: reţeaua proprie a fiecărui consultant, cunoştinţele cumulate ale firmei noastre şi cercetarea sistematică a pieţei. Ca urmare, clienţii noştri lucrează cu mai mult de un consultant; se implică întreaga reţea de People Solutions a ICAP, indiferent unde are loc proiectul de recrutare.

Abordarea iniţială a candidaţilor
Consultantul cu experienţă care conduce căutarea este persoana potrivită pentru prezentarea oportunităţii şi pentru abordarea iniţială a persoanelor identificate. Acesta este un moment estenţial, în care clientul ar putea să-şi piardă interesul pentru colaborarea cu o firma de People Solutions, în condiţiile în care abordarea este lăsată în seama unui consultant junior sau a unui responsabil cu căutarea. Intervenţia unui consultant poate face diferenţa, deoarece numai consultantul poate discuta cu candidaţii abordaţi despre ce îi preocupă, să insiste asupra renumelui şi mărcii companiei angajator, şi să răspundă detaliat la orice întrebări ale candidaţilor.

Contractarea candidatului potrivit
Desfăşurarea activităţii într-o zonă atât de extinsă şi cu resurse insuficiente de talente cum este Europa de Sud-Est, consultanţii noştri excelează într-adevăr atunci când încheie contractul cu candidatul potrivit. Relaţiile noastre cu candidaţii sunt construite pe termen lung şi bazate pe încredere, aceştia considerându-ne în egală măsură consilierii lor. Consultantul ICAP îşi exercită influenţa şi se asigură că o anumită acţiune este benefică pentru toate părţile interesate, deoarece acesta ajunge să cunoască persoanele cu care lucrează, să le identifice zonele nevralgice, şi îi recomandă clientului ce aspecte din propunerea de angajare să evidenţieze, asupra cărora să insiste şi îmbunătăţească, şi pe care să nu le folosească, pentru a adăuga valoare percepţiei pe care o are candidatul.

Ducerea la bun sfârşit a unui proiect
Consultantul nu consideră că munca sa s-a încheiat la momentul angajării candidatului, ci rămâne aproape de noul angajat şi de companie câteva luni, pentru a urmări progresul procesului de inducţie. În acest mod, ne putem asigura că lucrurile se desfăşoară conform planului, şi putem evita disfuncţionalităţile apărute din neînţelegeri sau din lipsă de comunicare.

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: peoplesolutions@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved