Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Cine suntem?
Dezvoltarea activităţii
Abordarea noastră
Programe de training
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Cine suntem?
Printeaza    Trimite e-mail

Departamentul Executive Search ICAP este specializat în evaluarea şi recrutarea candidaţilor pentru poziţii de middle şi top management, precum şi a profesioniştilor cu competenţe rare. Obiectivul departamentului este de a identifica acei angajaţi care pot crea un avantaj competitiv sustenabil, şi care pot adăuga valoare clienţilor ICAP.

Ca parte a grupului ICAP – cea mai importantă companie de servicii pentru afaceri din Sud-Estul Europei, istoricul nostru se întrepătrunde cu dezvoltarea afacerilor din regiune. Mare parte din succesul nostru provine din contribuţia pe care am avut-o la atingerea scopurilor de către companiile de top din zonă. Serviciile noastre se concentrează pe creşterea valorii adăugate şi a siguranţei deciziilor legate de angajaţi.
Activitatea departamentului este derulată în prezent de 22 de consultanţi profesionişti, organizaţi în cele 5 birouri din Atena. ICAP angajează profesionişti locali pentru fiecare piaţă unde activează, deoarece avem încredere că îmbinarea dintre perspectiva regională şi informaţiile locale serveşte cel mai bine intereselor clienţilor noştri, indiferent unde s-ar afla. Reţeaua ICAP se întinde de la Atena şi Salonic, în Grecia, până la Sofia, Belgrad şi Bucureşti.

Echipa ICAP Romania Executive Search

Echipa ICAP Romania are peste patru ani de experienţă în selecţia personalului pe piaţa din România. Departamentul este format dintr-o echipă experimentată de consultanţi care s-au alăturat grupului ICAP.

Pentru ICAP Romania, angajaţii sunt o resursă cheie, iar în contextul actual al pieţei de recrutare unde găsirea candidatului potrivit pentru un post a devenit o reală provocare, calitatea echipei de consultanţi a devenit un factor important de succes, cu o experientă solidă în găsirea personalului managerial şi specializat, echipa noastră este capabilă să identifice, în termene limită strânse, candidaţii potriviţi pentru poziţiile deschise de compania-angajator.

Valoarea noastră principală : clientul este pe primul loc. În structura noastră, consultanţii noştri sunt organizaţi într-un singur centru simplu de profit, indiferent de industria sau ţara în care operează. Acest mod de organizare a fost creat pentru a elimina competiţia internă, şi pentru a ne concentra pe servirea clienţilor, fie că este vorba despre un start-up ambiţios, despre o afacere de familie ajunsă la un nivel superior de dezvoltare, sau de biroul local al unei companii multinaţionale.

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: peoplesolutions@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved