Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Servicii
Printeaza    Trimite e-mail
 
Credit Risk Services
ICAP Group furnizeaza in Romania servicii de Credit Risk, un set complet de solutii care ajuta companiile si institutiile financiar-bancare sa identifice potentialul risc comercial si de creditare, precum si sa gestioneze mai bine riscul implicat in tranzactiile comerciale si in relatiile cu clientii organizatiei.
 
Soluţii de Marketing
Consolidaţi-vă exploatarea comercială, promovaţi-vă produsele şi serviciile prin intermediul Directoarelor noastre de afaceri.
 
People Solutions
Departamentul People Solutions al ICAP este specializat în căutarea şi selectarea candidaţilor pentru poziţii de middle şi top management, precum şi a profesioniştilor cu competenţe rare. Obiectivul departamentului este de a identifica şi recruta acei angajaţi care pot crea un avantaj competitiv sustenabil, şi care pot adăuga valoare companiei-angajator.
 
Managementul Creanţelor

ICAP Group prin subsidiara Cycle European oferă o externalizarea integrată eficientă a serviciilor de colectare constând în gestionarea tuturor creanţelor, provenind fie de la persoane fizice (B2C) sau de la companii (B2B) ce implică întreaga procedură (din momentul emiterii facturii, expediţia notificării de plată, până la colectarea datoriei).  

 
Consultanţă în Management
De peste 45 de ani, serviciile ICAP de consultanţă în management au ajutat clienţii să îşi îmbunătăţească performanţele de afaceri. Acum, ICAP a lansat aceste sevicii şi în România, aducând o abordare nouă, aplicând metodologii inovatoare, dublate de cunoaşterea pieţei.
Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved