Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
Conferinta de Management al Riscului de Creditare – Editia a VIII-a, 23 Mai 2017
Printeaza    Trimite e-mail

Analiza de risc a companiilor romanesti arata o tendinta de inversare in 2016, prin scaderea (surprinzatoare) a numarului companiilor cu risc scazut, după patru ani consecutivi in care numarul acestora a crescut. In 2016, una din cinci companii foarte bune, coboara in zona de risc mediu si crescut. De ce se intampla acest lucru? E momentul sa dezbatem aceste teme, pentru a nu fi surprinsi de evolutiile viitoare!

ICAP Romania in colaborare cu Cycle European, companii membre ICAP Group, cel mai mare furnizor de informatii de afaceri si consultanta din sud-estul Europei, organizeaza cea de a VIII-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare din Romania. Evenimentul va avea loc Marti, 23 Mai 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

In acest an vom asigura un conţinut diversificat si antrenant cu privire la subiectele cele mai critice de management al riscului de creditare, precum si importanta datelor in gestionarea riscului si vom crea oportunitatea profesionistilor din domeniu sa se intalneasca si sa dezbata subiectele actuale pe care le supervizeaza, caci mediul de afaceri pare a deveni mai ostil.

Oare toate aceste lucruri sunt un prim semnal pentru inceperea unui drum descendent pentru economia romaneasca? Cert este ca in zona celor mai riscante companii rauplatnice (20 pana la 50% dintre ele au probabilitate de inchidere in urmatoarele 12 luni) nu s-a inregistrat nicio imbunatatire.

Speakeri de prestigiu din Romania si din strainatate vor oferi informatii de valoare, provocand dezbateri si reflectii cu privire la gestionarea Riscului Comercial. Acest schimb de idei impreuna cu dialogul din cadrul conferintei cu privire la practici concrete pentru minimizarea Riscului de Creditare, sunt inceputul viitoarelor planuri de actiune.

Avand deja confirmarea multor speakeri internationali de renume de la Standard & Poor’s, Dun & Bradstreet si Euler Hermes, dorim sa va asiguram ca veti participa la o Conferinta de succes si un eveniment de prestigiu (vedeti aici AGENDA evenimentului).

Sponsorii evenimentului: aici.

Vedeți aici prezentarea generală a Conferinței de Gestionare a Riscului de Credit (Ediția a 8-a).

 
AGENDA
 
VORBITORI INVITATI
 
SPONSORI
Caută
Misiunea principală a ICAP Group este de a facilita şi promova dezvoltarea afacerilor, adăugând valoare clienţilor săi
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: creditriskconference@icap.ro
 
Politica cookie  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved