Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
27/7/2016
Conferinte si Evenimente organizate de ICAP Group
Printeaza    Trimite e-mail

Conferintele de Management al Riscului de Creditare organizate de ICAP Romania si ICAP Bulgaria

Pe 14 Iunie in Bucuresti si pe 15 iunie in Sofia a avut loc cea de-a 7-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare organizata de ICAP Romania, respectiv ICAP Bulgaria. Pentru al 7-lea an consecutiv, ambele evenimente au gazduit vorbitori de renume locali si internationali, experti in domeniul riscului de credit, care au atras mai mult de 400 directori de nivel C. In timpul conferintei din Bucuresti, Armen Dallakyan, Vice-Presedinte, Senior Analist la Moody's Investors Service a evaluat perspectiva de credit a bancilor din ECE in Romania, in timp ce Lukasz A. Olszewski, Head of Business Development la Standard & Poor's a discutat despre gestionarea riscului prin ratingul de credit intr-un mediu de piata schimbator, la evenimentul din Sofia. Aceste analize detaliate ale celor doua tari au fost incadrate de prezentarea celor mai bune practici în managementul riscului de credit și de date a lui Anthony Scriffignano, Senior Vice President & Chief date Scientist la Dun and Bradstreet, precum și prezentarea lui Myrto Kyriakidou, Director Servicii de risc de credit de la ICAP Group cu privire la rolul de evaluare a riscului de credit în procesul de luare a deciziilor.

Continutul ambelor conferinte a fost imbogatit, de asemenea, de diverse prezentari pe tema gestionarii riscului ale reprezentantilor sectorului asigurarilor comerciale (Atradius si Euler Hermes), institutiilor financiare (Banca Nationala a Romaniei, Banca Transilvania), precum si de panelul de discutii despre cele mai relevante subiecte orivind managementul riscului cu care se confrunta afacerile in prezent.

Puteti vizualiza aici fotografii de la Conferinta de Credit Risk Management din Bucuresti.

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica cookie  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved