Pagina principala english|
Compania  |  Ştiri - Comunicate  |  Locaţii  |  Conferinte  |  Newsletter  |  Carieră
 
Servicii
Credit Risk Services
Soluţii de Marketing
People Solutions
Managementul Creanţelor
Consultanţă în Management
27/7/2016
Premii & Distinctii ICAP Group
Printeaza    Trimite e-mail

ICAP Group a fost recunoscut ca Superbrand si Risk.Eye a primit medalia de aur la gala Excellence Awards Business IT.

Pentru al 3-lea an consecutiv, ICAP Group a fost selectat ca Superbrand Corporate de top pentru 2016 in Grecia, de la institutia de Branding recunoscuta international.

In cadrul Corporate Superbrands 2016, ce a avut loc in Grecia pentru al cincilea an, au fost evaluate de catre juriu aproximativ 1500 de branduri, insa numai 273 au fost selectate si evaluate in faza finala, atat prin intermediul juriului, cat si prin votare de catre publicul larg, in baza urmatoarelor criterii: a) Recunoasterea brandului si reputatie, b) Fiabilitate si Consecventa pe termen lung, c) Responsabilitate.

Nikitas Konstantellos, CEO al Grupului, a declarat: "Suntem cu adevărat fericiți și onorați cu privire la recunoașterea noastră ca Superbrand pentru 2016, pentru al 3-lea an consecutiv. Considerăm acest premiu ca o recunoaștere a efortului nostru care a început în 2007, când Fondul SEEF al Global Finance a achiziționat majoritatea acțiunilor Grupului. În acesti ani, ICAP a arătat o creștere rapidă și a reușit să își multiplice veniturile, liniile de afaceri, precum și numărul angajaților săi prin lansarea continuă de noi produse și servicii care răspund cerințelor sporite ale timpurilor noastre ".

ICAP Group a fost distins cu premiul de aur la Business IT Excellence Awards 2016 în categoria "aplicații specializate în sectoare de activitate" pentru noul său produs Risk.Eye.

Risk Eye constituie o nouă propunere în domeniul gestionării riscului de credit, prin combinarea informațiilor de afaceri oferite de ICAP cu informațiile interne proprii ale clientilor, avand astfel imaginea la 360 de grade a portofoliului de clienti.

Premiul a fost primit în numele ICAP, de către Apostolos Tsoubris, director executiv al ICAP Management Consultants: "Sunt foarte bucuros sa primesc acest premiu, care aparține intregii echipe ICAP Group pentru dezvoltarea Risk.Eye. Toate cunoștințele și experiența ICAP in riscul de credit se reflectă în această platformă. Se adresează întreprinderilor mijlocii din Grecia și își propune să fie instrumentul cel mai util pentru CFO în perioada acestor vremuri critice. Risk.Eye a fost lansat pe piață acum 3 luni, reușind să genereze impresii excelente, a primit un feedback foarte pozitiv din partea clientilor și numără deja un număr satisfăcător de clienți. "

Într-o celebrare la care au participat peste 500 de executivi ai industriei IT & Communications, precum și reprezentanți ai comunității academice, ceremonia de Business IT Excellence (BITE) Awards 2016 a avut loc pe 23 iunie 2016 organizat de revista Netweek Boussias Communications și Centrul de afaceri E-Research (ELTRUN) al Universității de Economie din Atena.

Caută
Vizitaţi lumea informaţiilor de afaceri creată de ICAP, şi descoperiţi cum poate aceasta contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
Global City Business Park
Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Cladirea O21, etaj 4
Voluntari, ILFOV - Romania
Tel: +40 21 206 24 60
E-mail: icap@icap.ro
 
Politica cookie  |  Politica de Confidenţialitate  |  Broşuri  |  Harta Site
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved